Hi kittens! You maybe not gonna believe it, but I filled up my lips today when I was in Luleå! Right after I had to run to the bus so I wouldn't miss it, haha, and ofc that I took pictures of it as well before when I sat on the bus on my way to Luleå and then after on the bus, so on the after pictures my lips are still swollen!
 
What do you think? You like it? :D
 
Anonym

vart i luleå gjorde du och hur mycket kostade det? :)

Pernilla

fan vad fult

Wacko Jacko

Så du kan fylla läpparna och åka fram å tebax till Luleå men inte köpa mat... Wtf liksom var ligger din verklighet, dessutom dina djur, hundar och katter det är ju fan dyra raskatter och hundar som kostar tiotusentals kronor(kollade bilderna och läste om raserna och kollade sen Blocket vad dom kostar) och du skriver att du är delägare i en kennel tillsammans med din mot i ett inlägg... så pengar borde du ju liksom ha. Måste ju handla om felprioriteringar och att du inte fattar det själv.

Svar: http://www.nattstad.se/Heiduskaja?id=7809130
Heiduskaja

Blonda Brudan

Alltså jacko vad fan e ditt problem? hur länge har du läst hennes blogg egentligen? antagligen inte länge fattar inte hur du tror att en bondkatt ser ut som en raskatt? din lilla fitta, och hundarna vet jag inte, hur mycket har du betalt för dom heiduskaja? och vaddå om hon har mer pengar än dig eller va fan de är med pengar du snackar om de kanske sticker dig i ögonen för att hon e smart nog att överleva om hon skulle ha lite pengar? eller så är hon bara bra på att skylta med det hon glr och har som andra INTE har! det gör en rik på smarthet!

frida

du har alltid vart ful heidi, du är äcklig oxo jävla lebb jävel.

Svar: Vi båda är tillsammans med en tjej. Vad är skillnaden?
Heiduskaja

Anonym

Ååååååh näää varför har du gjort det? :O jag äslakr ditt utseende oavsett hur korviga läppar än du skulle ha, du är underbar som person och det gör dig så mycket vackrare än va många andra är som någto alla ska sträva efter!

Lisen

Jacko du känner inte ens Heiduskaja, ja visst jag är en läsare men du låter bara dum i huvudet!

Anonym

kan man göra de i luleå? visste inte ens det!

Carro

Wacko Jacko!Hon kanske inte åkte till luleå för den anledningen? Hade ju antagligen något annat att göra där? Ursäka men hon har inga raskatter? Hon har haft en innan hon hade svårt med ekonomin som hon köpte av en av våra bästa vänner för ett väldigt billigt kompispris! Katterna hon har nu är bondkatter som antagligen inte var dyra, men dom har hon också haft redan innan ekonomin blev dålig. En av hundarna tar hon hand om för att ingen annan vill göra det, han skulle mest troligen ha satts bort om de inte var för att hon var varmhjärtad nog att ta hand om honom. Andra hunden har hon inte heller köpt själv, hon har inte lagt ut någonting på att få hundarna helt enkelt? Du visste säkert inte det men varför tar du isåfall saker för givet när du inte vet? Märker också att du inte vet vad ett delägarskap i en kennel innebär. Tänk på om du ens vet vad du pratar om innan du uttrycker dig!

Sisko.

Du Frida du behöver ej va avis på Heidi du har säkert något vackert själv också. Äcklig det är bara ett ord som används för att skada någon. Om man är homo eller bi så är man inte sämre för det.Tycker du ska bli snäll mot andra människor.

Sisko

Wacko Jacko. Jag är huvudansvarig i kenneln så om det är något ekonomiska frågor du undrar så är det mig du ska fråga och det är upp till mig om jag ger upplysningar. Då och nu tid är skillnad som ändras även ekonomiskt.Något roligt måste man göra även om ekonomin inte tillåter.

Anonym

hur mycket kostade det? :)

Laura

Alltså Frida förhelvete, sluta lägga dig i. Du är/har varit själv en "äcklig jävla lebb jävel" och du är så falsk att det står i pannan på dig.

Och Jacko, om du har så mycke emot Heidi så sluta förhelvete o läsa hennes blogg osv? Alltså folk som är så sjukt jävla avundsjuka på andra när dom har något mycke mer än dom kan ju tydligen göra vad som helst..

Och det där med raskatt, oh my fucking god! Vi har en raskatt som vi fick GRATIS från såndär djurhjäp sak eller vad fan dom nu heter. Yasse är en jävla raskatt och man ser det tydligt på henne, men vi behandlar henne precis som våran bondkatt Viiru eftersom vi inte vill ha henne på utställning så inte fan kostar de mer för oss o ha Yasse. Sluta blanda er i i andras jävla liv.

Heidi, du är sjukt fin utan och med förstorade läppar :')

lidia

Jag tkr inte ens synd om dig... synd om att du inte har mat hemma... du är orsaken till att du har det dåligt, skyll inte på andra när du kan göra nått åt saken... du väljer att sitta där o vara deppig... du väljer att inte gå vidare... du väljer att festa, göra läppförstoring istället för att köpa mat... klagar på att det är dyrt i mataffärer o skit... klagar på att socialen inte hjälper dig, att dem är orsaken till att du inte har mat i kylen... ALLTSÅ SKIT, DU FÖRVÅNAR VERKLIGEN EN...!

dags att vakna?

tycker inte wacko jacko är dum i huvudet, jag håller med totalt. Om man klagar på att man inte har pengar att köpa mat borde man väl logiskt börja fundera över vad man ska prioritera. Husdjur har man om man har råd, shopping, fest och läppförstoringar borde man väl inte ha råd med om man lever på "existensminimum" som du själv säger. Och att du säger att du inte får jobb för att du pluggar och du har fel utbildning? Vad fan har du sökt för jobb?? Läkare, advokat...? Jag har själv gått samma linje som du på gymnasiet och fick jobb redan då, jobbade helger och lov under tiden jag pluggade och började sen jobba mer efter studenten? Sluta klaga och skärp dig! Bara löjligt att tro att man kan ha nån sån livsstil som du verkar drömma om när man lever på soc! Mee töihiin ja kasva vittu aikuseks!

Svar: Ja, du har ju redan tagit studenten, eller hur? Laita sinä sun pikkuset varpaat mun tossuihin ja katotaan kun kauan sinä pärjäät, isä tai kuka sä olitkai? Anonymi? Et etes voinu kirjottaa omaa nimeäs, sekin oli niin vitun aikuisesti tehty, eikö ollutkin? :) Lykkyä tykö sinullekkin myös, pusut ja halit ja toivottavasti kuitenki joku kaunis päivä voit koittaa ymmärtää.
Heiduskaja

Elin

Du var mycket finare utan allt det där sminket!

Sanna

Jag tycker att du är jättefin.
Men jag måste också ställa frågan: Varför gjorde du det?
Du är så duktig på smink att du säkerligen kan få till en förstorande effekt med smink istället för att spruta in Restylane, Juvederm, Evolence eller vad det nu är.

Jenny

Haters will hate above?
Skitfin är du :*

linah brown

varför vill du ändra dina läppar oO'

rebecca romanova

haha är jag den enda som ser att det är photoshop? :D

Anonym

Klart att det är Photoshop.

Emelie

Coolt :) Var gjorde du det? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress