Vill du du bli antimobbningsvolontär? Ansök här! Follow
Follow
Snygga färger på bikerjackor!
Alltså omfg, jag dör! Kolla vilka snygga biker jackets - jag dog direkt jag fann dessa, kanske man ska införskaffa en då min bikerjacka gick sönder förra året? Älskar i allmänhet bikerjackets, och vanligtvis har man ju svart eller vitt men vill ju ha en i färg nu när det finns så snygga att välja bland!
Vilken färg tycker ni är snyggast? 
 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 
 
 
Sneakers för våren - mina favoriter!
Hej alla fina! Nu är äntligen våren här och jag är i full rulle med att spana efter sneakers som jag ska köpa, men jag får fet beslutsångest och vet faktiskt inte vad jag vill ha, finns ju så himla mycket fina sneakers som man bara dör för att ha i skoskåpet! Jag är van med att ha svart men skulle gärna ha lite annan färg, gick runt på olika sidor för att spana och valde att ni får faktiskt hjälpa mig välja, haha - det här är mina favoriter från alla sidor och dessutom så söker jag ju såklart på REA då jag älskar hålla mig till budgeterad stil nämligen - mer pengar i plånboken skadar ju aldrig eller hur?

Vilka skulle du välja? 
 
Klicka här >> för att gå till Nelly!
 
 
Klicka här >> för att gå till Ellos!
 
 
Klicka här >> för att gå till Zalando!
 
 
Rest and digest-läge!

Hej alla fina! Sitter och bläddrar igenom mina bilder som jag tog i skogen som jag älskar att gå i, den här skogen ligger i Kallhäll Stockholm och är ett naturreserverat område, dvs man får inte kapa ned några träd eller förstöra naturen här. Det finns också 250 år gamla träd i området och stigarna är gudomligt vackra med en redig svensk natur som har kvar den gamla och oförstörda andan - blir glad av att komma till denna natur då man är i Stockholm för det är annars som sagt ett väldigt stressig sta och man kan känna av den då man springer i stan mycket vilket jag också gör då jag har möten eller umgås med vänner. Jag tycker det är okcås viktigt att bevara naturen i storsdtadsområden, dvs det lilla som finns kvar. I stockholm byggs det ju hela tiden och industrier tar över ofta, så jag är faktiskt den som uppskattar när det reserveras att natur som har uråldigt historia och dessutom är intakt så bra de går nuförtiden och sköts om - människor behöver natur också och inte alltid bara betong <3

Det här säger forskning:

Det har tidigare varit känt att det är bra för hälsan att vistas i naturen. Men nu har forskare kommit fram till varför. Det beror helt enkelt på att immunförsvaret stärks och därmed minskar risken för sjukdomar som diabetes, depression och hjärt- och kärlsjukdomar. Det är forskare vid Universitet i Illinois i USA som sammanställt hundratals studier om naturens effekt på hälsan.

''Miljö- och beteendeforskaren Ming Kuo, som varit med och gjort studien, säger att naturens förmåga att förbättra vårt immunsystem är nyckeln till hälsofördelarna. ''

När vi vistas ute i naturen går kroppen in i ett ”rest and digest”-läge, som är raka motsatsen till det ”fight or flight”-läge vi hamnar i när vi utsätts för stress. När vi hamnar i det senare tillståndet stänger kroppen av alla funktioner som inte är väsentliga just där och då, bland annat immunförsvaret. Jag tror generellt att vi behöver nufötiden vara mer ute i naturen, speciellt med all stress som kommer omkring och existerar inte bara i städerna, utan också som en paus från den inre stressen som sociala medier även skapar lätt. 

Hur ofta är ni ute i naturen? <3