16 januari 2020

Strul

LIFE OF

Hej alla fina! Har märkt att min blogg domän inte är som den ska och att en hel del av er inte kan se min blogg varken via mobilversion eller dator, vilket jag kommer att ta tag i då det är ju viktigt att ni ska kunna läsa inläggen som jag skriver såklart! 

Jag vill ju börja med bloggandet mer igen men mycket som kommer att styra hur ofta jag skriver per dag eller vecka är jobbet då jag faktiskt jobbar nattpass dessutom och många dagar i sträck vilket för min del kräver en hel del med sömn under dagen för att klara av nästkommande pass. Ska försöka finna tid till att fixa till bloggen så de går att se mina inlägg men de som följer mig på Bloglovin kommer nog ha förtur att se och läsa dessa hoppas jag iallafall då de är kopplat till en annan app. 

Är på väg in till stan nu för ett par ärenden och sen tillbaka hem till hunden igen och förbereda för  kvällen och natten som skall komma med att sova ett par timmar på dagen. Kommer bli lite sömn men hey, det fixar vi nog! Ha de så bra så länge finisar!