2 december 2019

Long time, no see

LIFE OF

Hej kittens!

Ja, hur ska jag kunna beskriva min frånvaro?

Allt har fucka ur. Mitt liv är nytt. Jag har kommit vidare sååååå mycket i min depression och mina ätstörningar så det är sjukt att inse innan detta år är slut... Jag har haft en riktigt rejäl rutschkana genom mitt 2019, speciellt efter att bloggen tog en ordentlig paus.

Denna gång handlar det inte om depression, det handlar om att kämpa för något man vill och något du vill göra. I mitt fall, jag älskar att blogga om saker man känner och saker som händer, speciellt när man är också deprimerad för de ger så mycket; om inte endast stöd, men självinsikt när man läser sina gamla inlägg. Sen min blogg stått stilla har all tid gått åt att förändra mitt liv totalt - till det jag ville. Ni som läser min blogg sen länge sedan vet EXAKT vad det handlar om; att bli frisk från ätstörningar, bli fri från depression, bli av med soc, ja ALLT det som gav mitt liv en värdelös känsla och ett liv där jag ville dö varje dag hur många jag än ställde upp för och hur hår jag än körde med min kampanj här på bloggen- all denna liv på det liv jag ville uppnå själv vilket var till det bättre.

Så mycket som hänt. Så myclet jag vill berätta.

Det är dags nu. Jag har börjat skriva min egen bok. Om allt. Allt från grunden. Den ingen här ens på min blogg vet - av att ha bloggat sen jag var 13 år - så mycket som gjort mig till det jag är idag.

Jag har äntligen fått ett ordentligt grepp om mitt liv. Och DET kommer jag dela med mig av! Kommer skriva inlägg, MINST ett i veckan beroende på hur jobbet påverkar min tid - och äntligen har jag ett liv som underbart fullt anställd artist! 

Förlåt att jag ej skrivit.

Men jag kommer aldrig glömma er som läser. Ni är min styrka sen början!!!!

Vi ses inom en såkallad, OTROLIGT snar framtid!