Vill du du bli antimobbningsvolontär? Ansök här! Follow
Follow
SABOTAGE SOM INSPIRERAR
Hej! Jag måste verkligen ta upp detta ämne, dels för att jag håller på att bli ursinnigt fundersam över vad som går igenom folks hjärnor. Är det avundsjuka, rädsla för konkurrens, för lite att göra eller vad är det? Ända sedan jag började med återförsäljningen och folk visste om detta, så bärjade även sabotaget komma. Har sett i x antal grupper på facebook tex där det delas information om att jag inte är tex inte skickar ut ordrarna, att jag säljer produkter som är överdrivet dyra, att detta inte är seriöst utan scam, att produkterna innehåller farliga etc.
 
Jag använder dessa produkter själv, och jag kan läsa innehållsförteckningen ordagrant. Kundomröstning om leverans och service finns redan uppe där kunder svarat själv på omröstningen uti service och produkt. De som nämner att jag har farliga ingredienser i produkterna har inte frågat efter en innehållsförteckning eller referens från forskarna som skapat den eller folk som använt den, däribland jag. Produkternas priser har ej heller alla gånger frågats, och tycker man att 200 kronor för en duschkräm på 500 ml är dyrt så är de ju ens egna smaksak. Men att sprida falsk information för att sabotera för mig (då det är väldigt tydligt också vilka ''symötesförhandlare'' vissa saker kommer ifrån också, så är det rätt tydligt i mina ögon att det inte finns ordentlig grund till erat beteende.
 
Tacl för att ni återigen inspirerat mig till att kämpa för mina drömmar och mål, jag lägger hellre ned min tid på det än att klanka ned på andra människor.
för ytterligare frågor är ni välkomna att kontakta mig HÄR >>
 
Tack för mig och alla ni med liknande motgångar, heads up och visa varför dom är bakom er! <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress