Vill du du bli antimobbningsvolontär? Ansök här! Follow
Follow
Bli snygg genom att skrubba dig lite i duschen!
Hej alla fina! Nu klockan 18:00 kommer jag lotta ut vinnaren av den snygga eyeshadow paletten på min #beautysecrets grupp på facebook, hihu haft tävlinge  nu i en månad och kommer livea händelsen också, så för er som är intresserade av vem som vinner och intresserade av att ev. delta i fler tävlingar är hjärtligt välkomna att ansöka till min facebook grupp! Klicka HÄR >> för att komma dit! <3
 
Ska också hoppa in i duschen ikväll och jag säger bara; nu ska jag skrubba huden igen med en liten egen blandning jag gjort, hehe, I will keep it as a secret men ni som är SUPERNYFIKNA kan PMA mig här >> <3 :* 
 
1. Att skrubba kroppen ger dig ”valuta för pengarna”
Du äger säkert massa härliga produkter, en bodylotion som vårdar, ett härligt bodybutter eller en duschkräm som doftar alldeles ljuvligt och har aromaterapeutiska egenskaper? Om du låter din hy vara ”oskrubbad” så blir tyvärr kontentan att alla dessa härliga produkter liksom inte får komma ner på djupet ordentligt – för du har döda hudceller som ligger och skräpar som hamnar i vägen. Skrubba genast bort dem och njut till fullo av dina härliga produkter!
 
2. Du får en jämnare bränna!
Vare sig du föredrar äkta vara i form av solens strålar eller om du köpt en härlig Brun utan sol som du vill boosta med? Skrubba bort torr eller död hud och din hud kommer att absorbera krämen / solen jämnt och fint över hela huden!
 
 
3. Din hud blir jämn och len
Om du upplever att din hud känns grov, ojämn eller att du lätt får inåtväxande hårstrån eller inflammerade hårsäckar så kan det vara just döda hudceller som är boven i dramat. Skrubba bort dem, det gör dig gott!
 
4. Du får lyster!
Om kanske tycker att din hy upplevs lite grådassig, matt och trist? Bara att skrubba och olja in dig ordentligt efter duschen så kommer din glow göra dig snyggast i stan!
 
 
5. Fläckfritt!
Om du fått mörka fläckar eller torra partier under vintern så är det inget ovanligt – men om du skrubbar dig regelbundet kan du faktiskt bli av med dem.
 
6. Pigga på dig
Skrubba dig på morgonen, det sätter igång blodcirkulationen och kommer få dig att känna dig fit for fight och redo att möta dagen. Perfekt tips för alla tröttmössor där ute, skrubba igång dagen.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress