Vill du du bli antimobbningsvolontär? Ansök här! Follow
Follow
Nu har det löst sig; hittade ett grymt moln!
En sak som jag väldigt ofta stöter på är problem med lagringsutrymme men alldeles för mycket bilder man bara inte egentligen vill radera, och telefonen bara laggar och segar och allt blir bara, usch liksom. Eftersom jag inte har en egen dator utan lånar min killes för att blogga och andra diverse saker jag behöver göra, annars har jag en padda hemma som jag flitigt använder speciellt om jag finner nöjet med att läsa e-böcker, se på bilder eller fast redigera dom.
 
Jag lagrar ofta mina bilder i telefonen då det är med telefonen jag tar mest bilder, det är ju alltid den jag har med mig haha! Och mitt minne blir verkligen fyllt, trots att jag har 128GB på telefonen så räcker det inte till. När jag också laddar bilderna till bloggen så vill jag ha det i så bra kvalitet som möjligt och det går inte i princip om man har massvis med bilder (skulle vara enklare om jag hade en egen dator) som man gärna sparar.
 
Jag började söka efter en lösning för det här och kom över en sida som heter Kiliaro >> som är en hemsida och en app för telefonen som låter en spara alla sina bilder i molnet där man registrerar ett konto, och då behöver man inte heller bekymras med att ha med sig sticka osv om man vill komma åt bilderna. Man kan göra också album på sidan, och dessa visas upp som en tidslinje, och bilderna är också synliga bara för dig sålänge du inte själv väljer att enkelt dela bilden till sociala medier direkt från Kiliaro då. Fiffigt!
För den delen vill jag även dela ut en rabattkod till mina läsare som vill testa på det här också!

Varför jag vill tipsa om den här sidan är för att jag finner den riktigt bra, den erbjuder nästintill obegränsat med lagringsutrymme, bilderna finns alltid tillgängliga då man sparat dem i molnet och ingen annan än du kan komma åt dom trots att du skulle tappa bort telefonen eller få den hackad, direkt delning i sociala medier och för den delen all den plats som det sparar som kan tas upp av annat i dina enheter! Och för den delen så behöver man inte ha en backup i en fysisk hårddisk, vilket jag ger tummen upp för.

 

GÖR SÅHÄR FÖR ATT FÅ RABATT:

1. Skapa ett konto på Kiliaro.com >> eller ladda ner appen (finns för iOS och Android)

2. Ange rabattkoden BLaeDUu så får du en gratis testmånad och betalar sedan bara 9 kr/mån för obegränsad lagring. Men då måste du registrera dig senast 31/10 2016 för att ta del av erbjudandet, efter det gäller det inte mer.

3. Sen är det bara börja ladda upp dina foton från mobilen, datorn, gamla hårddiskar och andra ställen till Kiliaro som du önskar, och det är bara börja utforska sidan!.

4. Om du vill ta bort bilderna från mobilen men ändå ha dom tillgängliga via Kiliaro ska du klicka på "free up space" i appen.

Länktext
 
Linda

Jag kör typ på externa hårddiskar :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress