Vill du du bli antimobbningsvolontär? Ansök här! Follow
Follow
Gigi Hadid - inspiration för look
Hihu, Gigi Hadid >> är ju så himla snygg, har själv sen jag var liten velat bli modell men det har inte blivit av och sen på senare år har annat gått före, och trots skönhetsidealen osv så ja, ofc jag kollar på Victoria's Secret, Collections of Alexander McQeen etc och har mina inspirationskällor.
 
För att skapa looken (länkar till produkterna under bilden)  tar inte heller speciellt länge, här är några enkla steg:
 
1. ÖGONBRYN
Som vanligt, om du nu vill ha bas så tillsätter du detta först, personligen fortsätter jag sedan alltid med ögonbrynen efter att jag lagt basen. Dip brow kan du enkelt applicera med en ögonbrynspensel! 
 
2. ÖGON (fokus på paletten på bilden)
- applicera den puderrosa (avlånga) på ögonlocken såväl som tunt på undre och yttre ögonkonturen.
- ta sedan den gammelrosa färgen (rektangulära) och applicera snäppet över ögonlocket och låt det höjas mot ögonbrynet (inte helt fastklistrat mot brynet!!!!). Kom ihåg att få det fadeat.
- Efter det, ta den ljusbruna färgen (avlånga) och applicera mjukt mot utkanten av övre ögonlocken, detta för att rama in ögonen och avskilja de rosa nyanserna. Kom ihåg att även här, fadea.
 
3. KINDBEN
Den här blushen älskar jag, haft den själv en gång faktiskt! Hur som helst så applicera blushen med ett mjukt drag antingen på övre delen av ditt kindben eller undre som är i samma position som öronen beroende på din ansiktsform. (Om du är osäker på detta kan du söka upp guider per ansiktform, google is a huge resource!)
 
4. LÄPPAR
Ta glossen och applicera det på läpparna, om du vill forma dessa större så kan du måla extra på överkanten av läppen så det fyller ut där, ta sedan papper och tabba en gång innan du applicera glossen igen. Det här gör det mer longlasting både för looken och färgen i sig!
LOOK A LIKE - GIGI HADID
Blush | Eyeshadow | Lipstick | Dip Brow
Sponsrat inlägg
 
josefine

Ville bara kika in och önska dej en fortsatt trevlig vecka :)

Svar: Helloj, tack detsamma till dig! Kram! :D
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress