Vill du du bli antimobbningsvolontär? Ansök här! Follow
Follow
Exfolierande strumpor som ger dig lena fötter!
Ja, helt enkelt när jag var i Stockholm så gav morsan mig ett par exfoliating socks, har tjatat om dom här strumporna hur mycket som helst och nu så har jag fått dom! Haha, morsan sa att om jag nu verkligen behöver, för den delen kostar dom bara 100 spänn på RUSTA.
 
Man ska ha på ta och klippa till strumporna så att det passar sin egen fot, och fattat att man ska ta och göra det försiktigt för att det är sån där geggamojja i dom. Sen ska man ha på dom i 2 timmar (personligen ska jag slå mig ned och kolla tre avsnitt av American Horror Story >>) och sedan ta av sig dom och tvätta fötterna. 
 
Medan jag ändå håller på så ska jag och lägga upp ett fotbad också för att mina fötter är som dom är haha, ja jag vill ha lena fötter, end of story. Nu hoppas jag det här funkar, någon av er som har testat dom här exfolierande strumporna? :D
Netti Starby

Låter intressant och jag har aldrig hört talas om dessa strumpor förut. Tack för tipset! Kramis

Svar: Hade en kompis som testade dom, och det verkade funka för han så därför jag ger dom en chans! :D
Heidi Scythe

MALIN

Vilket bra tips! Hoppas dom fungerar bra! Kram

Svar: Kommer absolut avslöja senare hur det gick, det tar ändå upp till 4 veckor innan resultatet ska vara ''fullbordat'' efter att man använt strumporna! :P
Heidi Scythe

Maria-Alexandra

Jag har testat en liknande variant. Det rasar av helt galet mycket hud och man får väldigt lena fötter, ett tag, tyckte dock inte det höll i sig vidare länge. Men rätt kul ändå :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress