Vill du du bli antimobbningsvolontär? Ansök här! Follow
Follow
DEL 1/2 (utlottning; presentkort)
Hej alla! Här kommer den efterlängtade första delen av min frågestund  >> som också innefattar en utlottning på ett presentkort på 100SEK bland de som deltagit i frågestunden och ställt sin fråga senast 30 november 2016, men jag kommer såklart svara på exakt alla frågor som kommit in cuz that kinda the point liksom. Om ni vill tjuvkika på alla frågor och vad för typ av presentkort de deltagande må vela ha kan ni göra det här >>
 
 
Fröken Rödlök >> :
1. Vad är ditt mål med bloggandet? 
2. Skänker du pengar till något? 
3. Vilken möbel är din favorit i hemmet?
 
Svar: 1. Mitt mål med bloggandet är att underhålla, skriva av mig, ha bloggen som en del av mitt liv som jag delar med mig av till omvärlden. Målet med bloggandet är främst för kampanjen men också ''my room'', där jag kan göra vad jag vill och känna fri att vara, som alla där ute i bloggvärlden, sig själv.
2. Jag brukade faktiskt skänka pengar förut till olika organisationer, och har länge velat vara djurfadder eller miljöfadder av något slag, men sen när jag blev vuxen och upptäckte att de fanns så jädrans mycket räkningar så avtog det. Har inte som sagt donerat riktigt något, gör det då och då tho, men inte ofta mer.
3. Haha oj, har ju en hel del ''opraktiska'' möbler i hemmet som folk brukar kalla dom, men dockskåpet är lätt en av mina favoriter (minus på att lampan är död) då jag är fanatisk av porslinsdockor och vill ha dom synliga (varför ha dom annars!?).
 
 
1. Hur många olika bloggar (eller motsvarande) har du haft genom åren? 
2. Vad är det konstigaste eller ovanligaste som du har ätit? 
3. Bästa minnet från någon resa/utflykt? 
 
Svar: 1. Jag började blogga på blogspace, sedan bytte jag till nattstad vilket var lite njah. Testade devote i tre dagar och bara hatade sidan hahaha! Efter det valde jag att blogga på blogg.se och har inte trivts bättre faktiskt med annan bloggportal än den so I kept it. Så 4 allt som jag kan minnas faktiskt! 
2. Ojdå, lol man kan säga att det är grillad korv med senap och ketchup, som jag valde av ren nyfikenhet att applicera en marshmallow på. Det var skitäckligt, don't try it. Just don't.
3. Har rest så hemskt mycket genom åren så det inte är sant alltså! Men ett av de senaste är nog när jag for till Linköping och för första gången träffa den här >> fina tjejen på hennes födelsedagsfest, som idag är en av mina bästa tjejkompisar! 
 
 
Är det något som du stör dig på inom bloggvärlden? 
 
Svar: Faktiskt har jag inte tänkt på det speciellt mycket, men det är nog dom här bloggarna som här tydliga med att de är bara där för pengarnas skull. Det länkas lite vad som helst, visas vad som helst (liksom vill du blotta dig sök till scandal beauties iställer eller något?) endast för att få klick som kan generera pengar. 
Jag tycker att en blogg ska ha åtminstone ha någon typ av standard, jag har förvisso något som man verkligen kan kalla en ''blandblogg'' då jag skriver om lite allt möjligt - men jag gör inte det för att tjäna pengar - det måste vara något som faller i mitt intresse om jag ska skriva om det. Vissa kallar det också för en personlig blogg, pch där kanske gränserna töjs ut lite, men jag har inte en blogg för att få klick. Jag har en mening med den.
Så ja, jag kan störa mig på ''opersonliga reklambloggar'' typ.
 
Hur länge har du bloggat och vad har du för framtidsplaner? 
 
Svar: Jag har bloggat sedan 2009 så det blir 8 år inom loppet av tre månader! Mina framtidsplaner för tillfället är att flytta till Stockholm och börja jobba, och starta ett liv där då det är mer möjligheter där för mig som faller även i mitt intresse! Jag vill hålla på med musik, utveckla min youtubekanal, jobba i kläd eller smink butik ev, fortsätta plugga. Men det är ett steg av mitt liv, för jag har STORA planer!
 
Vilket är ditt favoritplagg? 
 
Svar: Svårt att välja, faktiskt så pass svårt att kag lägger upp mina två favvisar istället som är star wars tröjan och nät klänningen på andra bilden (den sitter ovanför en topp så den är fett flexibel! ;D).
 
Vad är det bästa och sämsta du vet?
 
Svar: Vi kan lika gärna börja med det sämsta bara för att det är dåligt; otrohet. Jag hatar otrohet, jag hatar att människor är otrogna och jag kan lätt tappa respekt för folk som medvetet sårar sin partners känslor eller folk som har omkring sig som är sina vänner. Efter så många dåliga partners, efter så många försök att lita på människor och återigen tappa hoppet om dom gör att jag har svårt att lita på folk. Tyvärr.
Det bästa är när människor är ärliga och du kan känna dig trygg med omgivningen, det är nog det bästa för alla tror jag och inte bara för mig.
 
Om du fick vara kille för en dag, vad hade du gjort då? :D
 
Svar: Haha jag älskar den här frågan även om den är rätt så himla svår att svara på, jag vet ju inte hur jag blir med högre testoren nivåer lol! Jag skulle säkert testa runka till porr, och runka utan att se på porr, ha sex, ragga upp en brud på krogen, do manly things som helikoptern och hugga ved x'D
Och jag skulle definitivt testa dickpics till folk som nu vill ha dom och inte suprises som alla hatar typ!
 
 
- om du varit kändis för en dag, vem hade du varit då? Varför? vad hade du gjort under dagen då? 
- Har du nån gång haft ätstörningar? Självskadebeteende? Borderline? 
- Har du ridit någon gång? :D 
- Gillar du sushi? 
- Har du brevväxlat någon gång? 
- Hur gammal är du? :) 
- Vilka språk kan du? 
 
Svar: Oj vad kul med så många frågor! Hehu mer att svara på desto roligare säger man ju!
- Jajjamänsan, jag lider ännu idag av kombinationen av anorexia och bulimia nervosa, och under senaste året tappat hälften av min kroppsvikt tills idag, då jag ännu fortfarande fortsätter gå ned i vikt. Självskadebeteenden har jag också haft, vilket man kan läsa om här >>, jag har också försökt ta mitt liv och ksrev då detta >> inlägg under den perioden och här >> hur jag inte ser någoit annat förutom the abyss, jag har bokstavlingen längtat att dö.
- Ja det har jag! Gjorde det då jag var liten då några av familjens bekanta ägde hästar, och nästan alltid då grannar haft hästar har jag  också fått vara i stallet och sköta om ponnysarna och hästarna såväl som rida. Har inte dock gjort det nu på ett tag, men; Älskar hästar, haha och min pojkvän xD
- JAG ÄLSKAR SUSHI! Det är faktiskt min favorit maträtt, och jag äter inte det ofta!
- Jajjamänsa, var galen i brevväxling så jag var yngre. Hade brevvänner från Tyskland, Frankrike, Danmark, Grönland, Japan, Ryssland, Australien och Egypten. Gissa om det kostade en del frimärken lol? Vill fortfarande brevväxla, men svårt att hitta folk med samma intresse ... :(
- Jag är 23 år och fyller år i maj, är ett envist oxbarn! 
- Mitt modersmål är finska så lärde mig svenska i skolan såsom engelska. Är superintresserad av språk och förutom dom tre språken så kan jag rumänska, franska, lite tyska, lite spanska och aningen latin. 
 
- Om du fick välja att ändra en sak i ditt liv, vad skulle du ändra då? 
- Om du fick välja att vara superhjälte för en dag, vilken skulle då vara din superkraft? 
- Hur hanterar du stress? 
- Vad tycker du om samhällets ideal på män och kvinnor idag?
 
Svar: - Jag skulle nog rulla tillbaka tiden till då jag och mormor blev ''ovänner'' och var långsura på varandra efter det, hon försökte sedan få kontakt med mig men jag bara drack och ''levde livet''. När hon fick stroke och dog kunde jag inte förlåta mig själv för ignoransen jag valde att ge henne. Det skulle jag vela ändra på, och höra det gott både för min och hennes skull... 
- Jag skulle isåfall välja att vara Donna Tory och min superkraft skulle vara i hlgsta grad att flyfa (det är en freedom jag skulle vela känna, älskar t.ex att åka flygplan!) men också snabbhet och styrka!
- Jag flippar. Flippar igen. Biter ihop. Aj nu har jag ont i tänderna. Fan, flippar igen. Okej, vi tar den kortfattade versionen; jag kan inte hantera stress. Jag skulle aldrog t.ex söka ett jobb på max, dom skulle inte ha kvar sina kunder om jag jobbade där en stressig dag * I promise
- Jag såg en bild på fb för inte så länge sedan där man frågade vilken kille man föredrar, och alla i den bilden var tränade hunkar. Excuse me? Jag vill ha lite hull och skägg, gärna hår på bröstkorgen (nej inte sådär apa-aktigt okej?). Jag tycker det är korkat att killar MÅSTE vara tränade, det finns ingenting som säger att en kille inte är manlig om han är ''spinkig'' eller ''mullig'' eller ''tjock''. Vi kvinnor ska banta oss till smala sexiga trådar medan män ska vara supertränade. Sjukt? JA! Jag verkligen diggar när man ser att modeller har olika kroppsformer bara när man kollar i kataloger, variationen är bra för att vi alla är olika. När det kommer till andra ideal så kan ja kortfattat säga att jag är en feministjävel, står för jämställdhet vilket jag inte ser nog mycket av i samhället. Mwäh.
Superhjälten Donna Troy:
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress