Om det är något jag alltid velat gå på så är det Fashion Week, och då jag vet att det finns massa andra där ute som också skulle vilja gå så vill jag ger er chansen att vara med och tävla om två biljetter till Stockholm Fashion Week!
 
Har du alltid velat gå på Fashion Week? Nu har du ju chansen! Den 31 augusti lanserar Zalando en modevisning i samarbete med Fashion Week Stockholm i Stora Salongen på Berns, där Sofi Fahrman >> kommer att presentera säsongens hetaste trender.
 
Du har chansen att vinna två exklusiva biljetter till dig och din bästa kompis till den fullbokade ”Zalando Trend Show”en. Var med och tävla om två biljetter till Zalando Trend Show – där du har chansen att mingla med andra modeintresserade och se säsongens nyckelplagg i deras Shopper’s Lounge!
 
Utmaningen är att ta fram din bästa outfit inspirerad av en av dessa tre trender: Opulence >>, Country boho >>, och Balanced minimalism
 
Vinn biljetter till Fashion Week!
1 | 2 | 3 | 4
Sponsrat inlägg
1. Gör ett collage med plagg som du skulle vilja bära om du fick gå på Fashion Week och publicera på din blogg. Välj plagg från Zalando och omvandla länkarna i Tourn. Vill du inte göra ett eget collage kan du självklart dela det vi har färdigt i systemet!
 
2. Hashtagga #ZalandoStyle någonstans i inlägget och maila ditt bidrag till [email protected]
 
3. Vinnaren utses den 26 augusti!  
 
Lycka till! <3
 
Elise

Men åh så himla fin den väskan var, den måste jag leta upp! :D

Svar: Det finns länk till väskan under bilden (nr 4) :)
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress