Det finns tre olika hudfärger: Ljus, mörk och olivfärgad. Alla dessa hudfärger kan vara antingen varma eller kalla. Alltså att de antingen drar åt det blå/rosa hållet (kall) eller att de drar åt det gulaktiga hållet (varm).
För att se om du har en varm eller en kall hudton kan du trycka på huden på ovansidan av tummen. Om hudens färg drar åt det gula hållet efter att du har tryckt har du förmodligen en varm hudton. Drar färgen i huden åt det blåa eller åt det rosa hållet har du en kall hudton.

Du kan också se vilken hudton du har genom att titta på din handleds vener i solljus. Är de blåa så har du en kall hudton, är venerna gröna har du en varm hudton. Vet du inte vilken färg du ska välja kan du alltid välja en färg som dina naturliga ögonbryn har. Den färgen kommer att passa dig perfekt.

Hur vill du framställa dig själv?

Vill du vara lite sexigare och synas mer kan en röd hårfärg sticka ut eller en annan alternativ hårfärg, tex rosa, blått eller lila eller till och med bara färgglada slingor, vill du se sofistikerad ut passar en brun hårfärg.

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress